MIKÄ, MISSÄ?

tytötlumikengätChippewa Range on vuonna 2000 perustettu perheyritys Kiihtelysvaarassa 35 km:n päässä Joensuun keskustasta. Chippewa sijaitsee kauniilla mäntykankaalla kirkasvetisen Suuren Hietajärven rannalla.

 

 

 

 

järvi talvimaastoKiihtelysvaaran luonto ja vaaramaisemat tarjoavat hienon ympäristön luontomatkailuun ja Hietajärvi sekä läheiset lammet virkistyskalastukseen. Lähellä sijaitsevat metsätiet ja mutkikkaat polut kutsuvat kulkijaa liikkumaan jalan tai nauttimaan luonnon kauneudesta hevosen selässä ympäri vuoden…

 

 

MITÄ?

lonkkuhäät2 lonkku2Kokoustilamme Longhorn tarjoaa yritysasiakkaille loistavat puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksille. Chippewa Range on oikea paikka myös toiminnallisille virkistyspäivätapahtumille, perhejuhlille, polttareille tai rauhaa rakastavalle luontomatkajalle.

 

 

 

 

jousi metsäjoogaa2Tilaisuuksiin voi liittää erilaisia westernhenkisiä-aktiviteettejä: western-moniottelun, härkärodeon, kaksintaistelut oikeilla Colt 44-40 revolvereillä, ratsastusta, rivitanssi-ohjausta, elävää kantrimusiikkia… Vaihtoehtoisesti Kiihtelysvaaran puhdas ja kaunis luonto, pitkospuut ja polut kutsuvat liikkumaan ja nauttimaan luonnonrauhasta.

 

 

lonkkuYHTEYSTIEDOT

Hevos- ja matkailutila Chippewa Range
Kiihtelystie 215  82140 Kiihtelysvaara

Ohjelmapalvelut, mökkivaraukset ja saluuna: 0400 271 925 / Juha
Ratsastusvaraukset: 0400 271 925 / Juha
Sähköposti: asiakaspalvelu@chippewarange.net